Fritidsklubben

Fritidsklubben (SFO2) er et tilbud for børn og unge i 4. til 6. klasse.

 

Tlf. nr. 64 68 44 65

 

Fritidsklubben er en del af Smilehullet men samtidig hører Fritidsklubben også under Hjordkær skole.

 

Da Aabenraa kommune i sin tid valgte at harmonisere klub området i hele kommunen, valgte de, at det fremover skulle være skolerne i kommunen som skulle drive klub tilbudene. Hjordkær Skole valgte at udlicitere fritidsklubben (SFO 2) til den private institution, Smilehullet, hvilket betyder, at Smilehullet står for den daglige drift af klubben og det er Smilehullets personale der er at finde i klubben.

 

Pris:

Priserne for at gå i fritidsklubben er pr. måned for 11 måneder (juli måned er betalings fri):

400 kr.

 

Ind- og udmeldelse skal ske via den digitale pladsanvisning for Aabenraa kommune.

 

Fritidsklubbens åbningstider:

Mandag – torsdag:  kl. 13.00 – 17.00
Torsdag aften kl. 17.00 - 20.00
Fredag  kl. 13.00 – 16.00

 

Åbningstider i ferier:

Mandag – torsdag:  kl. 10.00 – 16.00
Fredag:  kl. 10.00 – 15.00

 

Når der er eksempelvis er arrangementer stjerneuge, skolefest mm. hvor børnene har tidligere fri, er klubben åben!

 

Fritidsklubben har lukket i juli måned, de 3 dage op til påske, samt dagen efter kr.himmelfartsdag.


Kost politik
Vi tilbyder et varieret tilbud af frugt og mad hver dag. Når børnene kommer fra skole er der altid en frisk bolle som børnene må få. Hver dag mellem kl. 14.00 og kl. 15.00 sælger vi ”frugt”. Her kan man købe skolebrød, riskiks, æbler, bananer, gulerødder og/eller dagens lune ret som varierer fra dag til dag, derudover har vi også en bland-selv salatbar. Vi forsøger at tilbyde er bredt udvalg af ”frugt” så der er noget for alles smag. Betalingen foregår via ”frugtkort”. Dette er et kort hvor man enten har indbetalt 50 eller 100 kr. De voksne i klubben krydser så beløbene af på kortet hver gang man køber. Når der ikke er mere tilbage på kortet får børnene besked herom og man kan så indbetale igen.

 


Ferie koloni
Ferie kolonien er en praktisk orienteret lejr, hvor vi f.eks. bor i telt lejr på udvalgte campingpladser eller finder andre overnatnings muligheder.

Vi lægger vægt på den enkeltes ansvar, og herigennem styrke fællesskabet. Den årlige ferie koloni koster ca. 400 kr..


Glemt tøj
Tøj som ingen kendes ved, bliver fremlagt på et bord i 1-2 uger, hvis ingen afhenter det doneres det videre til kirkens korshær. Fritidsklubben påtager sig intet ansvar for evt. bortkomne ting, herunder penge.


Materiale udgifter
Materiale udgifter er en del af forældre betalingen. Udgifter til entre sådsom til svømmehal, bowling m.m. betaler man selv.


Mobiltelefon
Mobiltelefon må gerne medbringes. (Det er selvfølgelig på eget ansvar. klubben hæfter ikke for mobiler som er blevet væk eller mobiler som er gået i stykker!)


Slik
Der er forbud mod slik i klubben.


Sygdom
Syge og smittebærende børn modtages ikke i klubben. Er der børn der skal tages særlig hensyn til (allergi, medicin og lignende) skal der gives besked.